X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مهمانی

دوشنبه 4 آبان‌ماه سال 1388 ساعت 11:35 ق.ظ

سلام 

 

خوبین؟ منم خوبم! خدا رو شکر 

شب مهمون دارم. دوره ی دوستام. از دیروز تا حالا همش تو ذهنم کیک و شام و پذیرایی دور می زنه و جایی برای قصه نمی ذاره. صبح تو ساندویچ میکر کیک پختم خوب شد خدا رو شکر. می خوام قطعاتش رو بذارم رو هم لاش خامه و مربا بدم. همینجور لقمه لقمه.  

دستور کیکشو می ذارم تا آپم خالی از بار علمی نباشه!  

 

تخم مرغ ۴ عدد 

کره ۱۵۰ گرم 

شکر یک پیمانه 

آرد ۳ پیمانه 

ب پ یک قاشق مرباخوری 

شیر ۳ چهارم پیمانه 

رنده ی پوست لیمو ترش یک قاشق مرباخوری 

وانیل کمی 

نمک یه ذره 

 

 

اول سفیده ها رو می زنیم تا پف کنه. بعد زرده ها رو دانه دانه اضافه می کنیم. بعد شکر و کره و وانیل و پوست لیموترش را می ریزیم. بعد شیر و آرد و ب پ رو کم کم اضافه می کنیم و هویجور! می زنیم تا صاف و یک دست بشه. 

حالا کف قالب رو چرب می کنیم و مایه رو می ریزیم میذاریم تو فر! 

یا این که کف ساندویچ میکر رو با قلم مو چرب می کنیم و ملاقه ملاقه می ریزیم و می پزیم. دقت کنین هر بار که می خواین بریزین کفش رو چرب کنین.  

یا کف ماهیتابه ی تفلون کوچکی رو چرب می کنین و مثل بالا ولی روی گاز ملاقه ملاقه می پزین که میشه همون پن کیک که فرنگیا برای صبحانه استفاده می کنن و روش کره و مربا و یا عسل و خامه و اینا می ریزن. 

میشه توش شکر خیلی کم بکنیم و تو ماهیتابه بپزیم و بعد لاش گوشت سرخ شده و جعفری و تخم مرغ پخته بذاریم بپیچیم که میشه پن کیک با گوشت. میشه خوب با کمی خمیر آرد و آب بچسبونیمش و دوباره تو روغن سرخش کنیم. یا این که تو فر بپزیم و مثل رولت درستش کنیم. 

 

هنوزم جا داره که بازم بگم. ولی هم حوصله ی شما سر میره هم من کار دارم. شب مهمون دارم مادررررررر جااااان. کمکککککک